MONKEY 2015-09-01آ  MONKEY QUIZ What do you know about monkeys? Take the quiz below and find out! What

  • View
    0

  • Download
    0

Embed Size (px)

Text of MONKEY 2015-09-01آ  MONKEY QUIZ What do you know about monkeys? Take the quiz below and find out!...

  • © 2015 Disney

    ON BLU-RAY,™ DIGITAL HD & SEPTEMBER 15TH

    MONKEY QUIZ What do you know about monkeys? Take the quiz below and find out!

    What is a group of monkeys called?: A) A Bunch B) A Troop C) A Scrum d) A Team

    Monkeys show affection by: A) Screaming at each other B) Kissing each other C) Grooming each other D) Smacking each other

    When a monkey grins she is expressing her: A) Embarrassment B) Playfulness C) Aggression D) Joy

    How many monkey species are from in North America?: A) 100 B) 25 C) 2 D) 0

    Monkeys are classified into which two types?: A) Long Hair & Short Hair B) Old World & New World C) Eastern & Western D) Northern & Southern

    How many known species of monkeys exist today?: A) 7 B) 260 C) 510 D) 1220

    Monkeys are also known as: A) Primates B) Marsupials C) Furry people D) Neanderthals

    The leader in a group of monkeys is called the: A) Alpha male B) Alpha female C) Queen D) King

    Monkeys eat mostly fruit, plants and insects. Which means they are: A) Herbivores B) Pescatarians C) Vegans D) Omnivores

    What is the biggest threat to the survival of monkeys?: A) Habitat loss B) Lack of exercise C) Fast food D) Other monkeys

    Monkeys play an important part in the forest. How? A) They put on great shows for the other animals B) They recycle used water bottles C) They save smaller creatures from predators D) They replant the forest with seeds in their poops

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    1 9

    10

    11

    1 – B 2 – C 3 – C

    4 – D 5 – B 6 – B

    7 – A 8 – A 9 – D

    10 – A 11 – D

    . . .

    — ANSWERS flip to read—